Легендарният национал Трифон Иванов може в момента да е встрани от традиционния около футбола шум, но се оказа, че въобще не е забравен извън границата на България.
 
За това информира редовният читател на БЛИЦ Любомир Маринов. Той ни изпрати снимка от августовския брой на авторитетното австрийско футболно списание „Ballesterer fm“.
 
Трифон Иванов е на корицата на броя, който е посветен на легендарните чужденци, играли в австрийското първенство. Туньо игра в местния елит за двата столични гранда Рапид (Виена) и Аустрия (Виена), а след това носи екипите на нискодивизионните Фаворитнер и ФАК Аванти.
 
Днес стана ясно, че Иванов е на корицата на френското списание „So Foot”, а броят е посветен на 20-ата годишнина от българския успех на „Парк де Пренк“, който класира „лъвовете“ на световното първенство в САЩ през 1994 г., където националите заеха четвърто място.
 
През септември в. „Екип“ беше изпратил специален екип, който също да подготви подобен материал, но журналистите срещнаха трудности с намирането на Иванов. Наскоро в Бразилия беше проведен турнир за Купата на Трифон Иванов.
 
19_2.jpg