Момче в инвалидна количка, облечено с анцунг на ЦСКА, привлече вниманието след мача на Кубрат Пулев срещу Самюел Питър миналата седмица в "Арена Армеец". Фенът се казва Николай Божиков и е от Калофер. От години Ники е с мускулна дистрофия и диша с помощта на апарат. Болестта обаче не го пречупва и не му пречи да се радва на живота. Ники е от онези ярки примери, които ни показват как трябва да посрещаме трудностите.

Какво обаче се случи на 3 декември? Кобрата сбъдна мечтата му, предоставяйки му възможност да бъде близо до ринга по време на боксовата галавечер.

След като посещава футболен мач на ЦСКА и лети с хеликоптер, Ники искаше да гледа Кубрат Пулев на живо. Дори се случи нещо повече. Боксьорът му отдели внимание непосредствено след победата си над Нигерийския кошмар и поговори с него, вдъхвайки му кураж. А освен това му постави и пояса си на
Интерконтинентален шампион, за да могат фотографите да го снимат за спомен с титлата.

"За такива моменти си струва да се живее на 1000 процента! Събрахме се победителите на ринга Кубрат Пулев с победителя в живота! Щастлив съм, че бях там и следващия път пак!", написа Ники във "Фейсбук", публикувайки клипче от паметния за него миг: