Тъщата на британския престолонаследник принц Уилямс – Карол Мидълтън, хвърли в екстаз феновете на „Уимбълдън“ с избора си на облекло за появата си на турнира. 62-годишната г-жа Мидълтън беше облечена в изцяло бяла рокля, която беше напълно в стила на турнира. Както е известно, на турнира има строги правила не само за екипите на тенисистите, но и за зрителите по трибуните.

Изборът на Карол Мидълтън зарадва и хората, които в последните дни критикуваха нейните дъщери за избора им на облекло при появата им на трибуните в първите дни на британския турнир от Големия шлем.

Дукесата на Кембридж Катрин, известна повече като Кейт Мидълтън, развълнува феновете на тениса, след като в първите дни на „Уимбълдън“ се появи в кралската ложа на турнира в бяла рокля на големи черни точки. Тя изгледа победата на Анди Мъри над руснака Александър Бублик в понеделник.

На следващия ден в ложите на турнира се появиха нейните сестра Пипа и брат Джеймс. По-малката от сестрите Мидълтън беше облечена в плетена рокля, която предизвика възхита в британските светски хроникьори. Феновете на „Уимбълдън“ обаче не бяха очаровани от избора на облекло.

КАРОЛ МИДЪЛТЪН

КЕЙТ МИДЪЛТЪН

ПИПА МИДЪЛТЪН

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА и СХЕМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ МЪЖЕТЕ 

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА и СХЕМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ ЖЕНИТЕ