Тъщата на Христо Стоичков –  Пепа, демонстрира кулинарни умения и даде ценни съвети на внучка си Михаела в предаване по БиТиВи. Тя говори и за зет си Стоичков. 

“Той е страхотен, няма какво да кажа повече за него. Не е капризен на ядене, всичко харесва, няма да каже, това не ми харесва”, заяви леля Пепа. За първи път от доста време тя се появи по телевизията заедно с дъщеря си Марияна и една от внучките си Михаела. Трите замесиха козунак за Великден и разказаха семейни истории.

“Мами, записвай някъде, че ние вкъщи...”, започна Михаела, която помагаше на баба си за плитките на козунака. “Аз ще живея дълго, ще ви казвам”, отвърна Пепа.

“Михаела, да знаеш, къщата я въртят и жената, и мъжът. Аз съм я въртяла заедно с дядо ти, така е”, допълни тъщата на Камата.

Михаела попита баба си и за съветите, които ще й трябват, когато се омъжи някой ден. “Трябва да переш, да гладиш, да умееш да готвиш, да посрещаш мъжа си, ако искаш да те уважава. Тези съвети съм ги давала и на майка ти. Ето, виж, 25 години сме с баща ти заедно. Ти сега работиш, нямаш време. Виждаш, че и леглото ти оправям. Със сестра ти готвим по скайпа. Тя прави всичко - пълнени чушки, задушен ориз, мусака. Ще завре лаптопа във фурната, за да видя дали се е опекло яденето”, пошегува се Пепа.

В разговора се включи и Марияна, която разказа за един от малкото опити на Христо Стоичков да готви. “Мен добре, че ме е нямало вкъщи в този момент. Искал е да пържи яйца и решил да слага домати в тях. Олиото обаче било силно нагорещено и като започнали да хвърчат домати по тавана, после една седмица чистя. На баща ти му е забранено да готви”, разказва Марияна Стоичкова./БЛИЦ