След интригите на Андреа, че концертът на “Планета” бил пълен провал, Галин първи защити своята и фирмата на Митко Пайнера, както и колегите си. Чрез три минутно видео обръщение той благодари на всички фенове и изпълнители за прекрасната работа, а след това се обърна към Андреа с "напълно чисти чувства".

Новоизлюпеният продуцент на „Алфа Мюзик“ намеква, че Андреа (без да споменава нито веднъж името й) няма никакви участия в момента, а той и колегите му имат по 15-20 на месец. 

Галин предложи на колежката си да направи свой "самостоятелен концерт" и да се пробва да напълни залата, в която беше пял току-що, а защо не и "Арена Aрмеец". Обеща, че ако това се случи, той лично ще присъства на първи ред и ще й поднесе голям букет. 

Като истински мастит продуцент със самочувствие Галин дори предложи да даде на Андреа съвети за това как да възстанови кариерата си отново.

Отговорът на блондинката дойде на секундата, пише lifeonline, където е публикуван целият скандален чат между двамата. Андреа хапливо намекна за по-интимните отношения на добричлията с "мебелната индустрия" в началото на неговата кариера. "Галине, пожелавам ти да спреш да търсиш спонсори по начина, по който чух, че търсиш", обръща се певицата към колегата си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Относно нападките за липсата на участия, тя му пише, че докато той е търсил мебели, тя е пълнила чуждестранните клубове. За доказателство Андреа в този момента започва да качва снимки и клипчета от стари свои участия в заведения из Европа.

По въпроса с предложението да направи концерт в зала „Колодрума“, бившата на Кобрата, отговаря, че тя нямала подобно намерение засега. Блондинката обаче кани Галин на боксовия мач на Тервел Пулев. Там той щял да може да й поднесе обещания в неговото видео огромен букет рози.

Това беше разчетено от феновете като акт на заплаха за саморазправа от Андреа към Галин. Така двамата си заформиха боксов инстаграм мач пред очите на хилядите си фенове и последователи в социалната мрежа. 

След скандала с Галин блондинката излезе със следната публикация: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ СВОИТЕ ТЯХ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ МИЛИТЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ И ЕДВАМ НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ВЗИМАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ..... НЕЩО СИ! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА КОЛЕГИТЕ, ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА! СТРАХА БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21-ви ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК! ХОРА, КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ, РОДИТЕЛИ.... ЖАЛКО ЗА НАС, НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ️

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on