Австралийската сърфингистка Холи-Дейз Хофи сбъдна една от големите си цели за 2020 година. Наскоро тя премина границата от 1 милион последователи в „Инстаграм“, а там наистина има какво да се види.

Едрогърдата блондинка от детските си години пори вълните по австралийските плажове със сърфа си, но през 2017 година се наложи да прекрати кариерата си заради контузия. Тя обаче не престана да язди дъската и да поддържа идеалната си форма.

21-годишната Холи-Дейз често води разговори със своите последователи в социалните мрежи, където обяснява, че от детските си години спазва здравословен начин на живот и никога не е имала проблем с теглото.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Хофи има още три сестри – Ели-Жан (24 г.), Руби-Лий (19 г.) и Бони-Лу (16 г.), които също са състезателки по сърфинг. Ели-Жан дори е професионална състезателка. Всяка една от тях има поне 400 000 последователи в „Инстаграм“, но не могат да се мерят с популярността на своята сестра.

За съжаление на феновете на Холи-Дейз Хофи тя има сериозен приятел. Джеси Уивър дори наскоро направи неприятна изненада на своята любима. Докато тя спеше, той сложи на главата си дамски чорап, заля се с фалшива кръв и стартира моторна резачка над кревата, в който Холи-Дейз лежеше.