Родната тенисистка Цветана Пиронкова, която в момента не се състезава активно заради майчинство, отново зарадва мъжката част от почитателите си.

Пловдивчанката сподели поредните снимки по бански от почивката си в Несебър. На тях се вижда, че бившата ни първа ракета бори жегата с диня и вода.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Слънце, пясък, море, нека летните приключения започнат сега! Не съм от хората, които обичат да лежат на плажа цял ден, имам нужда от движение и интересна активност. Плажен тенис, волейбол, уиндсърф, джет ски и т.н. Никога, обаче, не забравям да приемам достатъчно количество вода, за да осигуря на тялото си така необходимите течности в летните горещини. Навик, придобит от спорта", написа Цвети към фотосите в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слънце, пясък , море, нека летните приключения започнат сега! ???????????????? Не съм от хората, които обичат да лежат на плажа цял ден, имам нужда от движение и интересна активност. Плажен тенис, волейбол, уиндсърф, джет ски и т.н. ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️ ❗️Никога, обаче, не забравям да приемам достатъчно количество вода, за да осигуря на тялото си така необходимите течности в летните горещини.✅✅✅ Навик придобит от спорта. ☺️???????????? ❓А вие какво предпочитате да правите на плажа? #stayhydrated #beachdays #summer #Fun #Банкя #ВажноЕСъдържанието

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eyes on the horizon ????????⚓️???????? #beachdays #beachvibes #summer

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on