Гимнастичката Цветелина Стоянова, изглежда, се радва все повече на живота и на любовта. Тя започна да обикаля по дискотеките на София в компанията на гаджето си Александър Любенов.

Двамата бяха забелязани преди дни в едно от най-нашумелите нощни заведения в столицата.
гимнастичката и футболният вратар изобщо не се криеха и с радост заставаха пред обективите на фотографите, пише „България Днес“. Оказа се, че двойката празнува 4 години откакто е заедно. Самите те признаха за това с балон във формата на цифрата 4. Влюбената двойка бе избрала да се забавлява на песните на Борис Солтарийски и Цветелина Грахич. Изпълнителите на Слави Трифонов вдигнаха настроението, а Цвети показа, че е добра в танците.

Тя бе облечена в светли тонове, а на главата си носеше бяла шапка. Почти през цялото време Сашо я прегръщаше. Впоследствие футболистът пусна и снимка от партито в социалните мрежи, а Цвети написа под нея: "Обичам те, бебчо", на английски език.
8 месеца след инцидента, при който Стоянова падна от шестия етаж на блок, тя изглежда прекрасно. Белезите по шията й са почти заличени. Гимнастичката видимо е качила и няколко килограма.