Всички тенисисти страдат от това, че не може да играят на турнири. Някои обаче извличат най-доброто от свободното си време. Преди на повечето места по света да бъде въведено извънредно положение, звездите можеха да се насладят на допълнителна почивка, пише "Тенискафе".

Това направи Аманда Анисимова. Тийнейджърката е сред новите най-популярни лица в Тура. Миналата година тя сложи подписа си под рекорден договор с американския спортен концерн „Найки“. През 2019 година американка направи своя голям пробив и предизвика интереса на рекламодателите. Родената през 2001 година Аманда  детронира миналогодишната шампионка на Ролан Гарос Симона Халеп, след като я победи с 6-2 6-4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback #30moredays? #whoknows

Публикация, споделена от Amanda Kay Victoria (@amandaanisimova) на

Този сезон Анисимова сформира интересен тандем с Ник Кирьос на Australian Open. Двамата допуснаха обрат в осминафиналната фаза от специалистите на двойки Барбора Крейчикова и Никола Мектич – 4-6 6-4 [10-8].

Ник Кирьос и Анна Калинская пък бяха хванати от папараци в Акапулко да се целуват. Двете тенис звезди са следени изкъсо, тъй като не са обявили официално връзката си, но често пъти за засичани заедно на различни места.

Калинская също се отдаде на почивка, докато няма тенис: