Атрактивната боксьорка Ангелина Семенова накара цяла Русия да тръпне в очакване, след като предизвика бившата футболна съпруга и певица Олга Бузова на мач.

Преди дни Бузова се показа от фитнес залата и боксови ръкавици и каза, че е отворена за предложения за мач, а офертата не закъсня.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Оля Бузова! Ако с готова да излезеш на ринга, значи и аз съм готова. Надявам се, че няма да се откажеш от думите си и ще докажеш, че си боец в живота. Ти си красива и аз съм красива и можем да направим страхотен мач. Обещавам да не те удрям много силно", написа Семенова.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВЫЗЫВАЮ ТЕБЯ @buzova86 Оля Бузова! Если ты готова выйти на ринг, то я готова побоксировать с тобой! Надеюсь, что ты не откажешься от своих слов, что готова выйти на ринг против любого и как ты сама сказала, что ты Боец по жизни.! Ты красивая, а Я красивая и сильная. Давай устроим реально КРУТОЙ БОЙ! Обещаю, сильно бить не буду, но буду бить красиво! @buzova86 @umar_kremlev @russianboxingfederation #бокс #боксер #боксерша #девочкабоксер #фитоняшка #спортивныедевушки #boxinggirl #boxing #boxinglady #bjjgirls #mmagirl

Публикация, споделена от Angelina Semenova (@angelyalyabra_) на