Една от най-нашумелите двойки в световния спорт - Мария Шарапова и Григор Димитров приковаха интереса към себе си ден преди празника на влюбените Свети Валентин.
 
Двамата от години имат навика да крият личния си живот, но този път медии и фенове са нащрек заради очакваното предложение за брак, което българинът може да направи на рускинята на 14 февруари.
 
За ритуала с падането на колене и предлагането на пръстен на любимата се говори отдавна, а през последните дни слуховете отново се засилиха.

Последната дата за важното събитие бе 16 май 2014 година - 23-ият рожден ден на Димитров, но предложение за брак така и нямаше.
 
Тенисистите нямат много време един за друг, но са доказали, че умеят да използват пълноценно малкото часове за романтика, които им остават между тренировките и участията.
 
Поредната им среща ще бъде в Акапулко (Мексико), където и Гришо и Маша ще участват в местния тенис турнир, започващ на 23 февруари. Практиката преди подобни надпревари на друг континент (досега двамата играха в Полша и Холандия) е да бъде отделена поне седмица за аклиматизация и тренировки.
 
Акапулко е сред най-посещаваните туристически дестинации в света и със сигурност може да предостави нужната романтична обстановка за двойката, а защо не и за поредна стъпка в съвместния им живот...