Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Френският национал Килиан Мбапе безспорно в момента е най-големият млад талант в световния футбол. Едва на 19 години нападателят на ПСЖ вече е твърд титуляр и в клубния си тим и в националния отбор, а на Мондиала в Русия спечели титлата с "петлите".

Славата на Килиан обаче може да доведе до проблеми в личния му живот. Младият нападател е сериозно обвързан от доста време с Алиша Айлис, но в последно време къдрокосата красавица има поводи за притеснения.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Друга красавица - косоварката Лорена Халити, е готова на всичко, за да има Мбапе в обятията си. 22-годишният модел постоянно харесва снимките на нападателя в Инстаграм, но това нямаше да е притеснително, ако същото не прави и самият футболист. Той обаче без притеснения слага по един "лайк" на всеки фотос на Лорена. А тя не спира да показва тялото си.

Поведението на Килиан в социалната мрежа не останало незабелязано от Алиша, която не харесвала това, че приятелят ѝ и Лорена флиртуват по някакъв начин. Според някои медии, Мбапе и косоварката си разменят тайни съобщения и ако половинката на футболиста ги види, то тяхната връзка може и да приключи.

 

Countdown to Swim Week begins! 17 days????

A post shared by Lorena Haliti (@lorenahaliti) on

 

Beach days are the best days

A post shared by Lorena Haliti (@lorenahaliti) on

 

@leonardselmani

A post shared by Lorena Haliti (@lorenahaliti) on