Джо Лейт е обикновено британско момиче, което си търси за мъж футболист, за да не работи. Тя е една от четирите милиона британки, които нямат един работен ден в живота си.

"Чувствам, че съм твърде красива, за да работя. Срещам се с богати мъже, най-вече футболисти, за да ме издържат и да плащат всичките ми сметки. Работата е твърде скучна. Защо да се трудя, като мога да живея живота си с богато гадже?”, пита риторично красавицата.

"Сега излизам с футболист, но нищо сериозно. Надявам се един ден да се омъжа за някой такъв, но да имаме стабилна връзка. Тогава всичко ще бъде наред и няма да работя никога. Аз не се срамувам да кажа, че искам да съм жена на футболист (WAG – както са известни във Англия футболните половинки) и се обзалагам, че много други момичета биха искали да живеят като мен, в прекрасен апартамент и с куп скъпи дрехи”, допълва блондинката.
____________2.jpg

"Срещнах сегашното ми гадже в нощен клуб. Той отговаря на моите изисквания, но не знам дали ще продължим дълго. Не знам дали това е голямата любов. Ако се разделя с него, ще си намеря друг. Той отново ще бъде футболист и ще бъде много богат. Проблемът е, че искам най-после да открия човека, с когото ще живеем до старини”, казва още Лейт пред “Сън”.

"Срещите ми с футболисти започнаха в клубовете. Сменях ги един след друг. Първият ме води в Америка, следващият в Барбадос... това наистина е прекрасно, но..”, завършва нахаканата британка.