Една от най-популярните футболни съпруги Уанда Нара привлече погледите към себе си за пореден път с гореща снимка. Половинката на Мауро Икарди от ПСЖ взриви социалните мрежи, акцентирайки върху дупето си и написа: „Мъжът ми току-що ми каза, че иска да прекара ваканцията си у дома. Какво да правя с бикините и плановете си?“

Малко по-късно от „Инстаграм“ цензурираха снимката на аржентинската красавица и за нейно разочарования кадърът бе премахнат. Сексбомбата обаче не се отказа и отново публикува фотоса, като този път сложи емотикон на мястото, заради което според нея се е наложило снимката да бъде цензурирана.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Тази снимка беше цензурирана. Не знам кои са? Същите, които се борят за нашите права, свобода и равенство? Намираме се през 2021 или 1810 г. - бикини с тениска е цензура. Все още харесвам жени с ефектно тяло и много пъти ги поздравявам лично или публично. Завистта между жените е едно от най-грозните неща, които ние самите може да си направим ... (агресивност, коментари и т.н.). Нека започнем да се уважаваме, така че да ни уважават“, написа Уанда Нара към новата снимка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)