Откровената изповед на циганчето Митко пред Кеворк Кеворкян взриви социалните мрежи. Причина за това стана признанието на малчугана, че не знае кой е Васил Левски и свързва името му единствено с любимите си ФК "Левски" и Георги Иванов-Гонзо.

48-секунден откъс от неделното участие на Митко във "Всяка неделя" първо бе публикуван в сайта за видеообмен Vbox7. След това кадрите се озоваха във Фейсбук профила на привърженик на ЦСКА, а оттам светкавично се прехвърлиха в червените групи "Лески Софа", "CSKA Sofia is life" и т.н.

В рамките само на няколко часа в различните страници на социалната мрежа клипът е събрал над 1000 споделяния, всяко едно от които е придружено с по 20-ина коментара. Феновете на ЦСКА гърмят с вражески подигравки срещу сините си съперници и до един свързват умствения капацитет на вечните си врагове с интелектуалния потенциал на петокласника.



Митко от Кричим набра национална популярност в средата на миналата седмица. Тогава на бял свят излезе любителски запис, който показва как момчето знае всички световни столици, както и имената на най-високия връх, най-дългата река, най-голямата пустиня, най-голямото и най-дълбокото езеро, седемте континента и деветте планети в Слънчевата система. Във "Всяка неделя" обаче Кеворк Кеворкян установи, че невръстният му гост не разполага с почти никаква друга информация за заобикалящия свят и го посъветва да ходи по-редовно на училище, за да доразвие интелекта си. /БЛИЦ

Още по темата:
ЦИГАНЧЕ ТЕГЛИ ЕДНА ПСУВНЯ И ВТРЕЩИ БЪЛГАРИЯ С ПОЗНАНИЯ ЗА ЗАОБИКАЛЯЩИЯ НИ СВЯТ (ВИДЕО)
"Имаш ли нещо да кажеш? Аз не. Т'ва малкото ме замрази", коментират авторите на впечатляващия клип

МИТКО, КОЙТО ШАШНА БЪЛГАРИЯ, БИЛ САМОРОДЕН ТАЛАНТ - МАЙКА МУ ГО КАРА С БОЙ НА УЧИЛИЩЕ
Момчето мечтае да събере пари, за да отиде при баща си във Франция