Николета Лозанова и Валери Божинов определено не пестят пари, особено когато става дума за дъщеря им. На 1 април малката Никол навърши 8 години, а родителите й дадоха всичко от себе си, за да превърнат приказката в реалност. Вчера най-следваната в "Инстаграм" плеймейтка у нас сподели на профила си в социалната мрежа щедра серия от снимки и видео клипчета от рождения ден на наследничката си, пише woman.bg. И макар Никол да посрещна осмата годинка от живота си без приятели заради настоящата ситуация, този факт далеч не попречи на празнуващата да се наслади на невиждана празнична феерия, каквато и в мечтите няма. 

Кадрите красноречиво говорят, че майката е вложила изключително старание, за да направи специалния ден на Никол незабравим. Към една от публикациите си Лозанова написа: "Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса... и нейната приказка на 8, изглежда така! "8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!".

От снимките ясно се вижда, че преобладаващият цвят е бил розовият, както подобава за една малка принцеса. В същия цвят са розите, изпълнили с великолепието си цялата стая, както и хелиевите балони на тавана, чийто златисти ленти се спускат чак до земята. Очарователни розови мечета, накацали по различни ъгълчета на дивана, са част от забележителната украса.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Шедьовърът на празничния ден обаче е впечатляващата огромна торта, изработена като въртележка с кончета - истинско произведение на изкуството. С това обаче изненадата за Никол не свършва дотук. Сладката въртележка е снабдена със специална поставка, която й позволява действително да се върти около оста си.

Множеството захарни панделки, ангели и цветя са друг спиращ дъха детайл от пищната декорация на вълшебния сладкиш, в средата на който се вижда голям надпис "Happy Birthday, Nicole", върху който е поставена свещ във формата на осмица.

И знаменитости, и фенове на Николета Лозанова не пропуснаха да изразят възхищението си от разкошния празник и да пожелаят на Никол здраве и щастие. "Бог да я пази!", пожела тв водещата Гала. Редица звездни дами на България, сред които Диляна Попова, попфолк певицата Мария и Велина - сестра на Николета, поставиха сърца към снимка, на която е изобразена рожденичката, облечена като принцеса и с венец от цветя на главата си.

"В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО! Честит рожден ден, Никол! Ти ме научи, че има и любов за цял живот!", написа Валери Божинов в своя "Инстаграм" към кадър с дъщеря му, заснет по време на ваканцията им в Дубай през миналата година. Toгава футболната звезда отиде с Никол в компанията на тогавашната си половинка Биляна Дол и бившата си съпруга Николета.