Невероятна история се крие зад катастрофата на треньора на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан отпреди дни. Френската легенда се блъсна в друг автомобил, докато бързаше за тренировка, но вместо очакваните ругатни, които биха му отправили в България, получи добро отношение и интересно предложение.

Потърпевшият при инцидента Игнасио Фернандес разказа подробности около катастрофата, след която са му останали спомени за цял живот.

"Усетих удар отзад и спрях. Погледнах и видях Зидан. Винаги съм искал да се запозная с него, макар не при такива обстоятелства. Помолих го да си направим селфи, защото никой нямаше да ми повярва, че съм го срещнал. Свали си шапката и застана до мен. Усетих, че бърза за тренировка, а колата му беше потрошена и му казах - Вземи моята и отивай, но той отказа. Решихме да оправим подробностите около застраховката по телефона. Дадох му моя, но той не го направи. По-късно ми звънна агентът му, разбрахме се, а той ми благодари от името на Зидан, че не съм му искал автографи или билети за мачове", разказа Фернандес пред медиите.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)