ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Стефка Костадинова и бившата съпруга на Илия Павлов – Дарина, си живуркат заедно, разкрива вестник “ШОУ” в най-новия си брой. Двете дами отмарят в Сен Тропе, където шефката на БОК е заедно със съпруга си Николай Попвасилев.
 
Вдовицата на ексбоса на ЦСКА и много добра приятелка на Силвио Берлускони споделяла обща страст със Стефка – плаж и слънце, коктейли и студено шампанско някъде далеч от любопитните очи. И кой, освен Дарина и дружката й Костадинова умеят да си угаждат по-добре на този свят? Няма други такива, твърдят близки техни познати. Прибавете към тях двечките задължителната компания на вечния кавалер и спътник в живота на световната номер едно в историята за всички времена в скока на височина Николай Попвасилев.
 
Триото палува без скрупули през цялото лято край бреговете на Сен Тропе, качвало се и слизало от бели като лястовици яхти. Уреждали си среща за спасяване от обедните жеги в ресторантчето на закътания от чужди погледи баровски клуб „Аква“. Само за да седнеш там на маса на калпак прибирали по 60 евро. Клуб „Аква“ бил под носа на шефката на БОК и на нейния Ники, защото те отседнали в петзвездния хотел „Шато де ла Месардиер“.
 
Нощувката в двойна стая през силния сезон варира между 600 и 800 евро на вечер, но когато човек иска да се почувства истински отпуснат и да се наслади на живота, то парите нямат никакво значение. Особено за щедри души с широки пръсти, каквито са Стефка и Ники Попвасилев.
ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ – В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА “ШОУ”