Фенове на ЦСКА пуснаха любопитна закачка с капитана на "армейците" Николай Бодуров в социалните мрежи. Тя е директен превод от популярната преди няколко години фен страница в "Туитър" за Златан Ибрахимович - "Zlatan Facts".

"Червените" изреждат 10 "факта" за сърцатия защитник, а кой от кой е по-забавен. Един от тях гласи, че когато Бодуров пропуснал 2 дни в училище, ги нарекли събота и неделя. Друга от закачките е свързано с физическата подготовка на благоевградчанина: "Колко лицеви опори може да направи Бодуров? -Всичките!"

Тук трябва да отбележим, че шегата е харесана от съотборника на Бодуров - Иван Турицов. Капитанът на ЦСКА също сподели закачката на профила си в "Инстаграм".

Вижте и 10-те шеги, свързани с Николай Бодуров: 
1. В училище учителите вдигали ръка, за да говорят с Бодуров.
2. Когато Бодуров дойде у вас, ти си гостът.
3. Веднъж Бодуров убил два камъка... с една птица.
4. Когато Марк Зукърбърг създал Facebook, вече имал покана за приятелство от Бодуров.
5. Името на бащата на Бодуров е Бодуров Джуниър.
6. Някога Бодуров пропуснал 2 дни в училище. По-късно нарекли тези дни - събота и неделя.
7. Когато Бодуров се погледне в огледалото - там няма нищо, защото може да има само един Бодуров!
8. Колко лицеви опори може да направи Бодуров? - Всичките!
9. Когато Бодуров бил дете, родителите му отивали да спят в неговото легло, когато са уплашени.
10. Когато Бодуров настъпи част от "Лего" конструктор, "Легото" се разплаква.

Припомняме, че Николай Бодуров страда от двойна дискова херния, за която БЛИЦ съобщи на своите читатели. Заради нея той пропусна последните няколко срещи на ЦСКА в изминалото първенство, а освен това отпадна и от състава на България за евроквалификациите с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 ФАКТИ ЗА НИКОЛАЙ БОДУРОВ: 1. В училище, учителите вдигали ръка за да говорят с Бодуров. 2. Когато Бодуров дойде у вас, ти си гостът. 3. Веднъж Бодуров убил два камъка... с една птица. 4. Когато Марк Зукърбърг създал Facebook, вече имал покана за приятелство от Бодуров. 5. Името на бащата на Бодуров е Бодуров Джуниър. 6. Някога Бодуров пропуснал 2 дни в училище. По-късно нарекли тези дни - Събота и Неделя. 7. Когато Бодуров погледне в огледалото - там няма нищо, защото може да има само един Бодуров ! 8. Колко лицеви опори може да направи Бодуров ? - Всичките ! 9. Когато Бодуров бил дете, родителите му отивали да спят в неговото легло, когато са уплашени. 10. Когато Бодуров настъпи част от "Лего" конструктор, "Легото" се разплаква.

A post shared by Всички фенове на ЦСКА заедно ???? (@cskaonly) on