Най-добрият пилот в кралския клас от Световния шампионат по мотоциклетизъм Валентино Роси призна, че има мокри сънища най-вече заради сексапилната актриса Маган Фокс.

„Тя е великолепна, бих дал всичко, за да я срещна,” казва пилотът Мото GP в интервю за „Ла Република”. За Роси тя е страхотна и уникална, жена с невероятна, запленяваща красота и обещаваща кариера в Холивуд.

http://cache.daylife.com/imageserve/00KL0XW1hj5tX/610x.jpgИталианецът разкрива в това интервю и, че е загубил девствеността си едва на 17-годишена възраст в чешкия град Бърно, когато печели първото си Гран При. „Бърно, 1996 година, за няколко дни ми си случиха прекрасни първи неща – правих любов за първи път, взех първи пол-позишън, и спечелих състезанието. Перфектният уикенд,” разказва Роси, допълвайки, че първата му жена е била негова близка приятелка.

http://cache.daylife.com/imageserve/04nP98Odhn60x/610x.jpg“Имам три лица – едното е на истинския мен, който се показва само с истински приятели. Второто е сред повече близки хора, най-много група от 15 човека. А третото ми е официалното. Това последното говори на пресконференции, дава автографи, то е публичната фигура. А има и още едно – то е на мотоциклетиста, и всичко друго е без значение, когато то се появи”, споделя още световният шампион в Мото GP.

Накрая Роси не забравя да допълни и нещо за бъдещето му в професионален план. Той отбелязва, че би искал да остане в сегашния си тим Ямаха поне до 2012 година, като евентуално удължи договора си още до края на настоящия сезон. /БЛИЦ