Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев се оказа голям фен на скъпите и мощни автомобили. Бившият капитан на "армейците" вече шофира луксозен бял джип "Ауди Q7", пише столичен вестник. Возилото е на стойност около 100 хиляди лева.

Илиев беше видян да паркира джипа пред стадион "Българска армия". Известно е, че бившият национал се разграничи напълно от подвизаващия се на този стадион клуб ЦСКА на Гриша Ганчев. Илиев използва всяка свободна минута, за да се отдаде на семейството си. Той и дългогодишната му съпруга Йоанна имат три деца. Най-малка е щерката им Анна-Мария, която е на годинка и половина. Грижовният баща разтовари от големия джип бебешка количка и стриктно я сглоби.

36-годишният бивш защитник не се свени да дундурка бебе из алеите в Борисовата градина. Той и съпругата му вдигнаха сватба още през 2002 година. Двамата синове на футболиста - Александър и Теодор, също са тръгнали по неговия път и тренират усилено с топката.

Вальо Илиев от години е маниак на тема автомобили, като любимата му марка е именно "Ауди". Той обаче често става жертва на автоджамбази. Неотдавна апашите му свиха любимия спортен модел, с който ходеше на тренировки. Преди това Илиев остана и без друг свой джип - "Рейндж Роувър".