Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал отпразнува победата на тима си с 4:2 в градското дерби с играчи на Манчестър Сити. Това обаче бяха футболистки от женския тим на „гражданите“, които празнуваха класирането си за полуфиналите на женската ФА Къп след победата с 3:1 над Бирмингам.
 
Ван Гаал посети популярния китайски ресторант „Уингс“ в Манчестър след победата, а там се оказаха футболистките на Манчестър Сити Тони Дуган и Исобел Кристиансен. Те си направиха снимка с холандския мениджър на „червените дяволи“. На фотото позира и Мишел Хъниган, която играе за женския тим на Евертън. „Карамелите“ също са на полуфинал за женската ФА Къп.
 
23-годишната Дуган публикува снимката на профила си в „Инстаграм“, но това се оказа грешен ход. Тя веднага беше атакувана от фенове на „гражданите“, които отправиха обидни коментари не само към Ван Гаал, но и към английската националка. Вследствие на атаката тя изтри снимката.
 
„Болногледачката на баща ми играе по-добре футбол от теб, махай се“ и „Загуби и малкото фенове, които имаше“. Това са едни от най-меките коментари, които можеше да се прочетат под снимката на Тони Дуган с Луис ван Гаал.