Звездата на Лестър Джейми Варди е имал проблеми с алкохола в началото на престоя си в клуба. Нападателят дори се появявал пиян на тренировките на "лисиците". Това призна вицепрезидентът на клуба Аяват Сривадханапрабха, който е син на собсвеника Вичай Сривадханапрабха.   

"Варди дойде от много ниско (б.р. - Лестър го привлича от непрофесионалния Флийтууд Таун през 2012 година). Направи невероятен скок в кариерата си, но започна да пие всеки ден. Не знаехме какво да правим. Аз дори разбрах късно, след като някой ми каза, че е ходил пиян на тренировките", обясни босът.

През 2012 г. Лестър плаща солидните 1 милион паунда на Флийтууд Таун за Варди. Нападателят първоначално имал сериозни трудности, които преодолявал с чашка в ръка.

"Разговаряхме, казах му - така ли искаш да приключи кариерата ти? Ще прекратим договора ти. Той ми отговори, че не знае какво да прави с толкова пари. Попитах го какви са мечтите му и го накарах да се замисли. След това той спря да пие, започна да работи здраво и просто стана нов човек", добави Сривадханапрабха.   

Припомняме, че докато играеше в аматьорския футбол преди години, Варди дори беше прекарал време в затвора заради побой в кръчма.

Звездата вкара само 5 гола в първия си сезон в Лестър, но след това се отчете с 16 във втория, помагайки за спечелената промоция за Висшата лига, а през този наниза 22 попадения и беше с основен принос за спечелването на историческата и сензационна шампионска титла.

ВСИЧКО ЗА ЛЕСТЪР - ТУК!

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!