Остава съвсем кратко време до края на четвъртата част на БЛИЦ ГЕЙМ. На 13 септември (петък) точно по обяд играта ще приключи, а в 15 часа ще публикуваме крайното класиране.
 
Четвъртата част изтормози най-много участниците. Изключително тежките въпроси изпотиха максимално играчите и доста малко от тях успяват да натрупат точки. Това е първият случай, откакто БЛИЦ ГЕЙМ се появи в интернет пространството, в който толкова много хора се затрудниха в намирането на верните отговори.
 
Тук е мястото да споменем подробности за предстоящия бараж, който ще се състои на 20 септември (петък). В него, както е известно, ще вземат участие 16 играчи. Това са тези участници, които в четирите части на БЛИЦ ГЕЙМ са се класирали на трето, четвърто, пето и шесто място. Двамата най-добри от тях ще се класират за големия финал, който е на 28 септември събота.
 
Баражът няма да се проведе по скайп, както бяхме информирали първоначално. На 20 септември, петък, в самата игра БЛИЦ ГЕЙМ ще пуснем изцяло нови въпроси, в които ще участват само въпросните 16 души. Въпросите ще са 65 на брой, като по 5 от тях ще бъдат поставени на всяко едно от 13-те нива. Всеки един от 16-те участника ще трябва да се регистрира, както досега – след като достигнат до осминафиналите. Точкуването остава същото – при верен отговор на въпрос от полуфиналите се дават 15 точки, а при познат отговор на финала – 20 точки.
Всеки от участниците ще разполага с 1 час (от 14 до 15 часа), В КОЙТО ЩЕ ИМА ПРАВО ДА ИЗИГРАЕ  САМО 5 ИГРИ. Първите двата отиват на финала на 28 септември, събота, където ще ги очакват осемте най-добри, заели първото и второто място в четирите части на БЛИЦ ГЕЙМ. Точният час на финала, в който десетимата финалисти трябва да се явят в редакцията на 28 септември, ще обявим допълнително.  
 
Желаещите да видят обновеното временно класиране в четвъртата част на играта, нека влязат в БЛИЦ ГЕЙМ и да кликнат върху бутона КЛАСИРАНЕ.