Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

БЛИЦ СПОРТ днес отбелязва своя десети рожден ден. Всичко започна на 1 август 2008 година в 10:31 часа. Първата ни публикувана новина беше за предстоящия в същия ден жребий за евротурнирите, където Левски, Локомотив (София), Литекс и Черно море очакваха да научат съперниците си. Започнахме трудно и малцина знаеха за съществуването на сайта, но с годините ставахме все по-добри, по-популярни и по-богати на информационно съдържание.

Седмица по-късно дойде и първото ни голямо изпитание – началото на летните олимпийски игри в Пекин. Оттогава проследихме заедно с вас три летни и три зимни Олимпиади, три световни и две европейски първенства по футбол, както и многобройни други спортни събития по света и в България. И, разбира се, редица трансферни бомби. Първата голяма такава беше преминаването на Бербатов в Манчестър Юнайтед, когато нашата млада агенция  изпревари включително и водещите английски медии.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

БЛИЦ СПОРТ започна с екип от петима журналисти: Румен Илиев (шеф на отдела), Стефан Ралчев, Пламен Славов, Веселин Русинов и Венета Янева. По-късно същия месец екипът беше попълнен и от даващите нощни дежурства Георги Георгиев и Венцислав Дяков.

Румен Илиев, Пламен Славов, Веселин Русинов и Георги Георгиев продължават да работят в сайта. Към момента част от екипа са още Юри Славчев, Тодор Полименов и Звезделин Христов.

През годините за БЛИЦ СПОРТ работеха още Камен Каменов, Стилиян Петров, Драгомир Антонов, Милен Димитров, Светослав Костадинов, Светлин Тонев и Владимир Ветов. Всеки един от тях остави своя отпечатък за развитието на спортния отдел на БЛИЦ, който се превърна в един от водещите в България.

ФАКСИМИЛЕ ОТ ПЪРВАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА БЛИЦ СПОРТ