„Отварям аз БЛИЦ, за да се информирам какво се случва у нас и по чужбина, и какво да видя – наш Благо го изгонили от заведението "Буда шиша" в Студентски град!

Завалията, дотам я докара, да го гонят и от заведенията. След  като го гониха от футболните клубове,  сега почнаха и оттам да му теглят шута”, коментира пред БЛИЦ босът на Славия Венци Стефанов, който преди години подаде ръка на тогавашния талант Благой Георгиев и му помогна много в кариерата.

„Народът е казал: „Каквото си надробиш, това ще сърбаш”. Благо, горкият, толкова е пропушил, че главите на хората вече пушат от неговите изцепки и го гонят.
Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)
Хубаво момче беше. Бяхме приятели. Днес уважавам бившата му половинка Христина, уважавам децата му, ама той се промени тотално. Стана голяма звезда.

Сега цяла България се вълнува какво ще е детето му от Златка. Принц Хари ряпа да яде. Неговата популярност е нищо в сравнение с тази на Благо. Аз не спя, съседите не спят, народът не спи, питайки се дали Благо и Златка ще имат момченце или момиченце.

Хората по фабрики и заводи, когато настъпи обедната им почивка, само това коментират и само от това се вълнуват”, иронично добави Венци Стефанов. 

Междувременно БЛИЦ разбра, че част от градината на въпросното заведение "Буда шиша" не разполага с необходимите документи и е добре компетентните органи да обърнат внимание на проблема.