ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи специален поздрав за младия талант на отбора Владимир Николов, предава пратеникът на БЛИЦ от турския курорт Сиде.

"Да си жив и здрав, моето момче. Пожелавам ти много силни изяви на терена и много късмет, както и да вкараш гол още днес", поздрави Стефанов Влади, който навърши 23 години. 

Ръководството на клуба изненада футболиста със специална торта, която поръча в хотел "Сънсет", в който са настанени "белите" по време на подготвителния лагер.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Целият тим на Славия ръкопляска на нападателя, който освен с отлични футболни качества може да се похвали и с добро семейно възпитание. Кариерата на Николов стартира в столичния Септември, след което бе трансфериран в немския втородивизионен Вюрцбургер Кикерс. Преди две години той се присъедини към Славия от австрийския Адмира Вакер.

Николов е възпитаникът на престижния Американски колеж и бе капитан на младежкия национален отбор. Очаква се още през тази година Влади да направи дебют и в мъжкия тим на България. 

По-късно Славия играе предпоследна контрола на турска земя. "Белите" излизат срещу руския Спартак Кострома.