Футболната съпруга Виктория Бекъм чака пето дете. Сензационната новина съобщи heatworld.com.
Изглеждаше сякаш четвъртото попълнение в семейство Бекъм – дългоочакваното момиченце Харпър – ще сложи финала на детския маратон, но явно Дейвид и Виктория са готови за още пелени.

Поведението и коментарите на 38-годишната певица и дизайнер напоследък дават знаци, че бебе номер пет може би вече е на път. Показателно е, че тя е отказала алкохола, а и е облекчила тренировъчния си режим.

Освен това при последното си посещение в Лондон Вики е намекнала на приятели, че неуправляемото ѝ потомство може да стане още по-неуправляемо догодина, разкрива близък до семейството.

И продължава: "Освен това говореше за някакви странни хранителни прищевки, а и не близна капка алкохол, дори и за да отпразнува представянето си на церемонията по закриване на Олимпийските игри. Поведението ѝ накара някои приятели да я попитат дали не е бременна, а тя само се усмихна в отговор." И Дейвид, и Виктория не крият, че имат желание за още едно дете. "Пош иска още едно бебе, преди да направи 40 (през април 2014 г.), а на Дейвид му трябва малко, за да се навие", коментира отлично информиран източник.