Вили Вуцов продължава да е в процес на развод със съпругата си Светлана. Това разкри самият той и коментира дългогодишната си половинка.

“Тежки са нещата, аз съм в труден период, водене на съдебни дела за развод. Най-щастлив съм, че се отървах от лош човек, който по негативен начин влияе на събитията около мен. Никога не съм си помислял, че съм идеалният човек. Когато има разбирателство и има компромиси, нещата се изглаждат. След като аз бях 16 години женен, и след 16 години да ми се казват неща...Няма близък от моя или дори нейна страна, който да ме обвинява в това, в което тя ме обвинява. Това означава, че съм прав и не съм лишил децата от майка им. Майката е едно хубаво минало”, заяви Вили Вуцов в студиото на ТВ7.

Бившият треньор на “Левски” и Славия има трима сина от Светлана - Иван, Петър и Светослав. "Радвам се, че съм с единия си син, другият също вече е при мен", коментира младият специалист. За Вуцов се говори, че е хазартна личност и пилее парите си. “Тези неща излизат от този човек, за когото преди малко говорихме. Пълни лъжи, до 1 процент истина няма. Преди 10-15 години играех машинки. Неща, които много хора не си признават. Никога обаче не съм бил хазартен. Играл съм, колкото ми позволява джоба. Ако съм имал 100 лева, съм играл 30. Но не да дам и стоте и после да се чудя какво да правя”, завърши синът на Иван Вуцов./БЛИЦ