Сексът, който фен и фенка на Байерн си спретнаха по време на мач, без да им мигне окото, продължава да се 010101.jpgкоментира бурно из германските форуми. Екшънът стана в събота, когато баварците направиха 0:0 като гост на Хофенхайм. Вестник “Билд” публикува скандалните снимки, а запалянкото, предоставил фотосите на популярното издание, вече е получил тлъст хонорар.

Въпросът, който най-много вълнува спортната аудитория в Западна Германия, е кои са смелчаците, позволили си да правят секс на публично място.

Засега официална информация от германските власти липсва. Даже не се знае какво се е случило с провинилите се, след като са били изведени от стадиона. 010102.jpg
 
В някой от форумите пише, че момичето било родом от градчето Богенхаузен, а преди години е карало стаж като студентка в България. Естествено потвърждение няма. Очаква се обаче днес или утре да се появят повече подробности за сексманиаците.

"Това е краят. Народът тотално изтрещя, след като взеха да се работят по време на мачове и пред толкова хора. Докъде стигнахме или по-точно - докъде потънахме", коментират по-консервативните привърженици на футбола в Германия.