Серхио Агуеро е на по-високо ниво от много свои съотборници в Манчестър Сити, както и от редица други футболисти от Висшата лига, а сега буквално ще живее по-високо от тях.

Аржентинският национал е купил мезонет в новата сграда „West Tower“, която е разположена на „Дийнсгейт Скуеър“ в центъра на Манчестър. Имотът на Агуеро е разположен на 44 и 45 етаж на небостъргача, който ще се извисява на 201 метра ще бъде най-високата сграда в Англия, намираща се извън в Лондон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В момента 31-годишният аржентинец, който е рекордьор по отбелязани голове за „гражданите“ във Висшата лига, живее в имение в луксозната зона „Хейл Барнс“. Освен това има апартамент в Манчестър, който дава под наем на новопривлечени играчи в Манчестър Сити. Такъв беше примерът с Габриел Жезус.

Желаещите да станат съседи на Серхио Агуеро в „West Tower“ ще трябва да се примирят да живеят под наем. Всички апартаменти вече са продадени, а най-евтиният наем е в размер на 8000 паунда на месец. Предстои завършването на съседния небостъргач „South Tower“. Целият комплекс е с 24-часово обслужване, разполага с 25-метров басейн, тенис корт, фитнес зала, терен за футбол на малки вратички, кино и спа център.