Най-сексапилната лекоатлетка Лерин Франко и половинките на Кристиано Роналдо и Анди Родик са звездите на новия каталог за бански костюми на “Спортс Илюстрейтед”. Съпругата на американския тенисист Бруклин Декър от няколко години е неизменна част от фотосесията, а през 2010-а бе на корицата.

Сега на първата страница е приятелката на португалския футболист Ирина Шейх. Лерин Франко пък за пореден път показва, че слабите й резултати в хвърлянето на копие не й пречат да се изявява успешно като модел. Парагвайката събра очите на света на Олимпиадата в Пекин през 2008 година, макар че се класира едва на 51-ото място.

Авторите на рекламната кампания често прибягват до спортистки, които да демонстрират костюмите. Тенисистките Ана Иванович, Мария Шарапова, Мария Кириленко, Ана Курникова, Татяна Гарбин, Щефи Граф Серина и Винъс Уилямс са се снимали в миналите години. Освен тях на страниците на каталога са се изявявали скиорката Линдзи Вон, фигуристката Екатерина Гордеева, плувкинята Аманда Биърд и състезателката по софтбол Джейми Финч.

Вижте снимки и кадри от каталога за 2011-а

ЛЕРИН ФРАНКО

lerin2.jpg

lerin1.jpg



БРУКЛИН ДЕКЪР

bruklin1.jpg

bruklin2.jpg




ИРИНА ШЕЙХ

irina1.jpg

irina2.jpg