ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Сочената за нова изгора на Валери Божинов Моника Валериева лъсна без дрехи в неустоима страстна визия. В "Хот Зона" се появиха голи кадри от еротичен клип с участието на двойничката на Николета Лозанова.

На момента по форумите заваляха спорове и дискусии коя е по-красива и страстна - Николета или Моника. Масовото мнение е, че Валериева е ударила в земята Лозанова.

Моника изглежда божествено в парчето на хип-хоп изпълнителя Георги Спасов-Strikeout. Взривяващите сцени разкриват доста от тялото й.

В клипа новата на Божинов през цялото време позира гола, полегнала на леглото и гледайки страстно в очакване любимият й да я обладае. Открива се перфектна гледка към стегнатото дупе на Валериева и едрия й силиконов бюст.

"Божествена е", коментират интернет потребители.

Несъмнено Моника се появи, за да брои дните на Николета Лозанова и по всичко личи, че не става въпрос само за обратното броене на мандата й на футболна съпруга, но и на плеймейт и модел, пише още изданието.

Валериева, която е и много близка приятелка на фолкдивата Андреа, се е снимала и в други музикални клипове, но със сегашната си изява определено направи фурор.

Моника пак се обяснява в любов на Божинов