В ексклузивно интервю за списание Story Ники Михайлов и Алисия разкриват любопитни подробности за личния си живот. За първи път двамата признават, че поддържат интимни отношения от началото на годината и че повече не желаят да се спекулира с връзката им.
Story_Alisia_Niki1.jpg

Влюбените са категорични, че в момента не мислят за брак и деца, а се наслаждават на всеки миг, който прекарват заедно. Ники споделя, че двамата се допълват: „Алисия е добрата, аз – лошият“. Двамата разказват, че любовта им е пламнала постепенно. Чаровната певица разкрива, че вратарят на холандския Твенте се е появил в живота й в най-подходящия момент.
 
Единствено пред списание Story най-коментираната светска двойка у нас признава, че чувствата им са искрени и силни. Двамата категорично отричат слуховете, че се стремят да „отмъстят“ на бившите си половинки - Валери и Николета. Алисия е на мнение, че е открила любящ и грижовен мъж в лицето на Николай, а в миналото са били „зле разпределени“ с тогавашните си партньори. Специално пред списанието влюбените признават, че любимото им занимание е да се „ловкат“.
 
Как Ники Михайлов приема сина на Алисия - Валери Младши и грижи ли се за него като баща, кога футболистът и чаровната изпълнителка са се целунали за първи път и какво очакват от бъдещето двамата влюбени, читателите ще открият в новия брой на списанието.

Story_cover.jpg