Има ли наистина нещо по-така между Григор Димитров и Мария Шарапова. Слухът за силната им връзка продължава да витае не само в родния, но и в световния печат. През декември западната преса спипа Гришо и Маша да си гукат из улиците на Милано, а наскоро журналистът от ESPN Дарън Ровел написа, че двамата спят заедно и са гаджета. Шоуто продължи онзи ден, когато рускинята бе хваната натясно с въпрос, свързан с отпадането на Григор от Аустрелиън Оупън. Самият хасковлия също не бе подминат с питане за Мария.
 
Сигурни източници разкриха, че Гришо и Маша не могат един без друг. Двамата са лудо влюбени, а телефонът на Димитров звъни с...гласа на Шарапова! Нещо повече – българинът и рускинята са посрещнали заедно 2013 година. Още на 26 декември Григор потегли за Австралия, където участва на турнира в североизточния град Бризбейн, щата Куинсланд. На 31 декември вечерта той е бил посетен от самата Мария. Красивата блондинка бе обявила във Фейсбук, че ще прекара коледните и новогодишните празници в родната Русия. Оказа се обаче, че тя е била там само на Коледа. На 30 декември Шарапова е отлетяла от Москва до Сингапур, откъдето е направила връзка с полет до Бризбейн.
MARIA.jpg 
 
Официално пътуването и бе свързано с участие в женския турнир. Първоначално Шарапова отказа да се появи на кортовете в столицата на щата Куинсланд заради проблем с контузия, но в последния момент промени решението си. Причина за промяната е бил...Григор. Хасковлията нямал търпение да се види отново с любимата си и настоял тя да пътува до Австралия.
 
Хитрата Маша
се настанила
 
в хотел, намиращ се далеч от спортния център, където нощували Гришо и останалите участници в турнира. В момента, в който стъпила в Бризбейн и звъннала на Димитров, нашенецът се изпарил на секундата от спортния комплекс, поемайки към хотела, където го чакала Шарапова.
 
Там двамата са се усамотили, посрещайки Новата 2013 година. Какво са правили и какво са стрували, не е чак толкова трудно да се досетим. Любопитното е, че на другия ден Шарапова шокира организаторите на турнира, пускайки нова новина – че се отказва от участие.
 
Всички в Австралия останаха като огръмнати – до вчера Маша нямаше да участва, после обяви, че идва. Но след като пристигна в Бризбейн, на другия ден – 1 януари 2013 година, тя обяви, че няма да хваща ракетата. Защото май е хванала... нечия друга “ракета”?... Така излиза, в крайна сметка. Мария е блъскала път до Бризбейн, за да се погушка със своя любим.
 
След тяхното гушкане нашият юнак буквално възкръсна. Никой не очакваше, че Гришо ще стигне до финал. Той обаче го направи, мачкайки здраво всеки, изпречил му се от другата страна на мрежата. Най-много го усети кипърецът Маркос Багдатис на полуфинала. На Григор сякаш му бяха поникнали криле – беше като тайфун на корта!
 MARIA_6.jpg
Но двамата с Мария крият упорито връзката си и не искат да и дават гласност. Коя е причината? Силно се шушука, че хасковлията не желаел Серина Уилямс да научава за сексуалните му контакти с Маша. Една от най-великите американски тенисистки за всички времена беше и продължава да бъде хлътнала по Димитров. Двамата имаха продължителен флирт, прераснал в буйна и кратка любов, която се появи като болид на хоризонта, а после бързо, бързо угасна. След като сложиха край на секса, останаха приятели. Но
 
Серина
се оказала
ревнива
 
Ама много ревнива! И до днес тъмнокожата гигантка, която може да събори с пръст всеки хилав мъж, дебне и следи изкъсо Григор. Когато научила новината за срещата на Гришо с Маша в Милано и видяла снимките, Серина полудяла. Вдигнала му луд скандал по телефона и се заклела, че повече не иска ни да го вижда, ни да го чува. Хасковлията обаче не смятал да къса връзката си с американката и държал да си останат приятели. Той се клел, че всичко това за Мария Шарапова е слух и нищо повече. Серина му повярвала, но оттогава Гришо се пази и не дава никакъв повод на тъмнокожата си почитателка да го ревнува.
 MARIA_2.jpg
Въпреки това една сега е в сърцето му – Мария! Григор е полудял по нея. Направо се е побъркал. По Коледа, когато си бил само за един ден в Хасково, не спрял да говори по телефона.
 
“Чухме го, че си шушукаше на английски с някого. Изведнъж разговорът премина на руски. Беше ясно, че си е бъбрил с Шарапова. Не можахме да го познаем Гришо. Летеше из облаците. От пръв поглед се виждаше, че е хлътнал горкият. Дано само тая не му изиграе някой номер. Макар че май и тя е доста влюбена”, коментират източници от Хасково.
 
Тайната обаче няма да продължи дълго. Рано или късно Григор и Мария ще официализират връзката си.
 
“Няма как да се крият повече. Така е гадно и потискащо. А и доколкото дочуваме, лятото планират да са заедно. Вече си правят сметки да отскочат до някой остров. Тогава няма как да не ги разкрият. Той Гришо вече ни призна, че ходят. Но наистина е притеснен за Серина”, заяви един от аверите на Григор Димитров.
 
“Двамата с Маша са си заплюли две екзотични местенца – Малдивите и остров Бора Бора, който е във Френска Полинезия и е едно от най-тузарските кътчета в целия свят.
 
Там ходят
единствено
богаташи
 
Там бяха, между другото, Валери Божинов и Николета. Защо и Гришо да не отскочи до това красиво островче, намиращо се в Тихия океан на цели 17 000 километра от България”, добави източникът ни.
 
Междувременно се разбра, че богата българка си падала много по Гришо. Засега обаче от обкръжението на Григор Димитров не искат да разкриват нейното име. Тя е около 40-годишна дама, а бизнесът и просперира в последните години.
“Жената е добре позната в столичния хайлайф, но повече жокери няма да даваме, защото ще стане ясно коя е. Тук не става въпрос за харесване на спортиста Григор. Дамата си го е заплюла като мъж. Той усети каква е работата, понеже тя започна все по-често да му изпраща смс-и, някои от които са с доста интересно съдържание. Нормално е, защото Гришо освен добър тенисист е и красавец. Но неговото сърце в момента е заето. Там на този етап има място само за Мария Шарапова и за никоя друга!”, отсичат близки до хасковлията.
САШО СЕВЕРИНОВ/ШОУ