Докторите в "Пирогов" вероятно ще имат доста работа след около месец-два. Тъй като представителите на силния пол в София ще бъдат застрашени от ходещ силиконов експлозив, равносилен на 1020 кубика.

Неговата собственичка ще е бившата любима на полузащитника на ЦСКА Коста Янев - Дарина. В момента блондинката разходжа общо 820 кубика в бюста си.

"Още когато легнах под скалпела на хирурга за тези имплатни, ми се сториха малко и си казах, че ще си сложа още. Просто трябваше да мине време между двете операции, за да се разпъне достатъчно кожата. В момента гръдната ми обиколка е 105 сантиметра, но ще си сложа по още 100 кубика в двете гърди", разказва пред cup.bg Дарина за планираното посещение при пластичния хирург.

Какво ли ще се случва с водачите на МПС-та в София напролет? С настоящите си бомби Дарина предизвикваше катастрофа след катастрофа в родния си Сливен, докато Коста Янев бе капитан на "войводите" и двамата бяха двойка.

От месец май миналата година обаче Коста и Дарина счупиха любовта си. И двамата вече имат нови тръпки. Янев засега крие ревниво новия си обект на чувства. Докато Дари признава, че по нея си е паднал бизнесмен, с когото живеят заедно в София. Подарък от него е миниатюрно кутре Ивон, порода чухиахуа.

Покрай Дарина за силиконова операция се е запалила и приятелката на Деян Христов от Сливен. От доста време Йоана навива нападателя на "войводите" да се тунингова като в крайна сметка е успяла да го убеди. /БЛИЦ