Григор Димитров е съвсем близо до старата си любов Никол с която се раздели през 2019 година. Двамата са по едно и също време в един и същ град - Лондон, което не им се беше случвало от деня, в който сложиха край на любовната си афера.

Григор в в английската столица, за да се подготвя за участие на турнира в Куинс клъб идната седмица, докато американската певица присъства на тържествата по случай рождения ден на Кралица Елизабет II.

"Чувствам се като истинска английска роза", написа Шерцингер към снимка с официален тоалет, след което качи няколко сторита от улиците на Лондон. Гришо също се обозначи и пусна снимка от къщата в английската столица, в която е отседнал.

Двамата със сигурност щяха да са заедно на ВИП събитието от последните дни, ако още бяха двойка. Дали обаче сега са използвали съкратената дистанция помежду си, за да се видят, можем само да гадаем.

В същото време настоящата любима на Гришо - рускинята Лолита използва времето, докато го няма, за да влезе във форма  у дома в Монако. Половинката на Димитров се показа от фитнеса с упражнения за стягане на корем и дупе.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)