Семейството на новия съотборник на Мартин Петров в английския Болтън Иван Класнич преживя истински шок в четвъртък рано сутринта. Съпругата и дъщерята на нападателя, който разтрогна с Нант и подписа 2-годишен договор с Уондърърс, са били нападнати у дома си от въоръжен с нож крадец.
 
Патриция Класнич се събудила към 1:10 часа през нощта в четвъртък в дома си в Хамбург и с ужас видяла срещу себе си облечен в черно мъж, който държал нож в ръката си. Неизвестният бил висок около 175 см и на видима възраст 30-35 години. На сърбо-хърватски той обявил, че иска пари и ценности.
 
В същото време се събудила и тригодишната дъщеря на Класнич Фабиана Колийн, която видяла въоръжения мъж да държи майка й и да отваря семейния сейф, откъдето взел пари и ценни вещи. Тя се развикала и така помогнала на Патриция Класнич да се отскубне от крадеца, който избягал с плячката си.
 
Според полицията нападателят е отмъкнал 500 евро в брой, скъпи часовници и бижута, както и други ценни вещи. Общата стойност на откраднаните неща засега не е ясна. След като научил за случилото си, Иван Класнич напуснал тренировъчния лагер на Болтън и се прибрил при семейството си./БЛИЦ