Сватбата на капитана на Реал (Мадрид) Серхи Рамос с красивата ТВ водеща Пилар Рубио е тема номер 1 в Испанияв днес. В социалните мрежи направо ври и кипи с всевъзможни мнения и новини около церемонията в Севиля, като редом с онези, които пожелават щастие на младоженците, има и такива, които ги упрекват в прекалена показност.

500-те гости и специалният пропусквателен режим, при който на гостите ще бъдат поставяни временни татуировки с еднорог, повдигна някои други въпроси. Мнозина скочиха на Рамос за това, че е поканил дори играчи на Барселона, но е пропуснал бившия си съотборник Кристиано Роналдо.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Ако не поканиш най-големия, ти си никой", пишат някои на Рамос, а други споделят видео, на което бъдещата му жена се възхищава на тялото на португалеца и посочват ревността като основен мотив на защитника при пропускането на Ронадо за списъка с гостите.

Има и такива, които подхождат с чувство за хумор и измислиха виц, в който Рамос пита:  Ако булката е облечена в бяло (какъвто е титулярният екип на Реал), аз трябва ли да нося друг цвят, за да ни различават?