Племето Шампиони надви Бойците и Приключенците в първото състезание на Арената в третия сезон на най-екстремното риалити "Игри на волята", излъчвано по NOVA. Част от отбора, който победи тази вечер, са волейболният шампион Георги Братоев, друг опитен атлет - Андрей Гридин (б.р. - ставал е шампион в биатлона и участва на Олимпиадата в Сочи 2014). Вниманието обаче приковава съотборничката им Красима. Секси фурията е бивша гимнастичка, а понастоящем щангистка. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

При представянето си в началото на риалито тя призна, че има силикон в гърдите и филъри в устните, но се харесва по този начин. Всички й казват Бамби, защото има много красиви очи, както сама описва себе си. Както капитанът на племето Андрей Гридин, така и всичките му съотборници, включително Красима, се раздадоха доста, за да спечелят първата битка. 

Известен българин, забъркал куп скандали, цъфна в национален ефир и обяви плановете си СНИМКИ

Якото потене обаче си заслужаваше, тъй като спорът беше за определенeто на териториите. Победата прати Шампионите в лукс. Красима и компания ще живеят като царе, Бойците само с най-необходимото, а Приключениците ще са буквално на ръба на оцеляването и ще трябва да се справят с условията в дивата река. 

"Много по-трудно е от това, което очаквах", каза Братоев.

Учителка с настръхнали зърна шашна в "Игри на волята" СНИМКИ 18+

 

Териториалната битка разпредели къде ще живеят племената в Игри на волята: България Шампионите ще живеят като царе,...

Публикувахте от Игри на волята: България в Понеделник, 6 септември 2021 г.

 

Каква невероятна победа за ШАМПИОНИТЕ! Те през цялото време водеха останалите племена и никой не успя да им вземе...

Публикувахте от Игри на волята: България в Понеделник, 6 септември 2021 г.