Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му бил зададен любопитен и същевременно много актуален въпрос: „Гласува ли и кого подкрепи на парламентарните и президентските избори?“.

Най-добрият български тенисист, без да се колебае, отговорил с огромно чувство за хумор: „Гласувах баща ми да е президент, а майка ми – премиер“.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Достоверни източници на БЛИЦ, близки до Гришо, разкриха, че всъщност той изобщо не е гласувал на 14 ноември, когато народът отиде до урните за първи път да избира 2 в 1.  Няма и да го направи на 21 ноември, когато е балотажът за избора за президент на България.

Причината се крие не само във факта, че Димитров постоянно пътува и никак не е лесно да даде своя глас. Запознати твърдят, че по принцип той е аполитичен, защото от една страна не живее в България, а от друга – отдавна си е изпекъл живота.

"Аз искам моите сънародници добре да живеят. Важното е те да гласуват", твърдял Гришо.   

„Миналия петък и събота бяха с Лолита в Ню Йорк. След това в неделя тръгнаха за едно малко и красиво градче, което се намира на стотина километра от най-големия американски град“, разкриха близки до двамата пред БЛИЦ.

Онзи ден пък влюбените са кацнали на малкия карибски остров Некер, който е част от Британските Вирджински острови и с площ от едва 74 акра. Там бившият №3 в света ще бъде сред звездните участници в ежегодния благотворителен тенис турнир за професионалисти и аматьори Necker Cup. Това ще е второ участие на Гришо тук след 2016 година.

Надпреварата ще се проведе за 10-и път под организацията на милиардера Сър Ричард Брансън, който притежава острова. Богаташът купи райското кътче само за 180 000 долара през 1978 година.

За 3 години Бpaнcън пpeвръща ocтpoвa в един от най-луксозните ексклузивни курорти в света. Toй инвecтиpa 10 милиона дoлapa, зa дa пocтpoи ĸpacиви вили c 10 cпaлни, в една от които се гушкат Гришо и Лолита.

Голямата цел на турнира е събиране на средства за различни благотворителни фондации. До момента състезанието е донесло над 4 милиона долара като средства.

Много любопитен е фактът, че всички желаещи и поканени трябва да заплатят доста сериозна сума за участие. Тази година тя е по 95 хиляди долара на двойка, настанена на остров Некер, и 85 хиляди долара за двойка, настанена на съседния остров Москито.

Турнирът тази година продължава до края на седмицата, като останалите тенис звезди все още не са обявени.