При това управление на футбола ни Славия няма как да стане шампион. Това твърди наставникът на най-стария столичен клуб Велислав Вуцов при гостуването си в късното шоу “Денис и приятели”, което е тази вечер от 23:00 часа по БНТ1. Ексцентричният наставник на "белите" говори по много теми, като засяга и най-големия си порок – страстта към хазарта. Вуцов дори разкрива, че си е купил домашна машина за покер.

“Истината е, че у нас грандовете са невероятно толерирани от съдии и други фактори. А на отбори, които не са от тяхната черга, като Славия например, никога няма да им бъде даден шанс да спечелят първенството”, смята един от най-емоционалните треньори в родната “А” група.

Вуцов не подминава и горещата тема по казуса “Миро Антонов”. “Щом Венци Стефанов си е позволил да нарече хората от БФС “подлоги”, значи има право. Когато големите като него говорят, ние, малките, само трябва да мълчим”, смята синът на Иван Вуцов.

Вили се връща назад и във времето, в което баща му и Иван Славков управляваха футбола ни. “Батето е идеологът на всички лафове в България. Той беше уникат. Понякога трябваше да ми се скара за нещо, а вместо това, ме питаше: “Кажи сега, какво става с гаджетата? Довечера къде е купонът?”.

Пред Денис футболният спец не се притеснява да говори и за най-големия си порок – страстта към хазарта. Как си купува домашна машина за покер и защо тази история е с фатален край... за машината – ще разберете само, ако гледате късното шоу “Денис и приятели” тази вечер от 23:00 часа в ефира на БНТ1.