ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият ни футболен национал Благoй Георгиев, който има четири деца от три жени, а преди месеци се разведе с поредната си любов - Полина, признава, че е много грешен човек. Популярният диджей Теди Джорджо, който гостува в подкаста БЛИЦ Live, говори надълго и нашироко за Благо. Двамата са големи приятели, а Георгиев и това лято беше патрон на традиционния детски футболен турнир в Дряново. 

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Правих последната сватба на Благо Георгиев, правил съм също и на Софка (б.р. - Софи Маринова), Десислава, Емануела, на кой ли не. С Благо Георгиев сме много близки. Познаваме се, откакто съм дошъл в София, от юношеските му години. Знаеш ли той какъв човек е? Като види някоя и се влюбва. Викам му "Благо, не може така, деца имаш". А той ми признава: "Не мога, Джорджо, аз съм много грешен човек!". Има си негово виждане, чувства, такъв е просто", коментира Теди Джорджо.

Теди Джoрджо разкри пред БЛИЦ Live за две лични трагедии и обяви: Дадоха ми 8 бона за една вечер за...

"С дъщерята на Ванко 1 ни бяха на гости в Дряново, с дечицата на Благо. Той винаги като дойде се затваря за по един час сам в Дряновския манастир", разказа още председателят на Общинския съвет в Дряново. 

"За разлика от Благо, аз нямам толкова бракове, опазил ме Господ. Намерил съм си половинката. В бракове и деца той е водач в републикански мащаб", каза още Теди Джорджо.

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН TOНЧЕВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!