За втора поредна година WINBET спечели отличието за най-успешна компания в своя бранш на наградите True Leaders, които бяха връчени на тържествена церемония в столицата.

WINBET отново е сред най-успешните компании в страната в наградите, които покриват критериите на авторитетната международна консултантска компания ICAP CRIF България: да са сред 300-те най-успешни компании според финансовия показател печалба преди данъци, такси и отчисления (EBIDTA) за предишната финансова година, да имат регистрирано увеличение на персонала в сравнение с предходната финансова година, да имат добър кредитен рейтинг според кредитната оценка на ICAP и да бъдат лидер в сектора, в който оперират.

В церемонията взеха участие над 150 гости и представители на повече от 50 водещи фирми, бизнес сдружения и стопански камари в България.

„Щастливи сме, че WINBET отново се нареди сред най-успешните компании в България. Наградата е признание за труда и усилията на целия екип на компанията, но основната заслуга е на нашите клиенти, които ни се довериха и ни позволиха да бъдем истински лидер в това, което правим.“, коментира управителят на WINBET Онлайн, Малина Славчева.

Наградите True Leaders се връчват за единадесета поредна година от ICAP CRIF България, част от ICAP- най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на отличието се определят на базата единствено на обективни критерии и финансови резултати.