Моделът Йоана Тучинска прекрати връзката си с бившия селекционер на България Лотар Матеус . 28-годишната полякиня обяви това чрез профила си в социалната мрежа „Фейсбук” още снощи, а 51-годишният германски специалист също призна за раздялата.
 
Двамата бяха заедно в продължение на 18 месеца. За последно се появиха като влюбена двойка по време на тазгодишното издание на „Октоберфест” в Мюнхен.
 
„Ние се разделихме миролюбиво още преди няколко седмици, затова съм и сам при последните няколко мероприятия”, коментира лаконично самият Матеус пред „Билд”.
 
Още в средата на октомври имаше слухове за раздялата, след като родителите на Йоана не били очаровани от бившия топфутболист, рекордьор със 150 мача за германския национален отбор.
 
„Родителите ми имаха право. Никога не съм казвала, че ще се омъжа за Лотар. Винаги съм казвала, че никога няма да се казвам г-жа Матеус”, сподели Тучинска.
 
Бившият германски национал има вече 4 брака зад гърба си и сега официално стана ясно, че Йоана няма да стане пета негова съпруга.