На стилно тържество в столичен ресторант, юношата на италианския гранд Милан - Антонио Михайлов, и дъщерята на собственика на футболен клуб Спортика (Благоевград) Искрен Мазнев - Ивелина, си казаха заветното "да". 

Младото семейство живее в Швейцария, но избра столицата, за да събере роднини и приятели на най-щастливия им ден, пише struma.com. Антонио израсна в Милано, където живееше заедно със своето семейство, имигранти от Симитли. Започва да тренира футбол в школата на Рогоредо 84, които са сателит на Бреша. По-късно е взет в детските формации на ФК Чимиано – сателитен отбор на Милан. След това преминава в Ломбардия Уно, където Михайлов прави фурор, като отбелязва 18 гола в 23 мача.

През 2006 подписва договор за четири сезона с Милан. През сезон 2008/2009 става шампион с Берети (U18) на Милан, печелят финала срещу Ювентус. През сезон 2009/2010 е голмайстор на юношеския отбор на Милан, вкарвайки 9 гола в 13 мача. В момента играе за швейцарския аматьорски клуб Кройцлинген.

Сватбеното им тържество бе истинска лятна приказка, организирана така, както Ивелина винаги е мечтала. Тържеството уважиха бивши и настоящи футболисти, както и треньорът на Спортика Радослав Креснички.