Шансовете за големи постижения продължават да бъдат в неограничено количество в уебсайта, чието рекламно лице е най-великият български футболист Христо Стоичков. За трети път клиент на платформата може да достигне до голямата награда, нямаща аналог на българския пазар, при това на напълно случаен принцип.

Участието в играта е лесно, като не изисква каквито и да било специални усилия от страна на потребителя. Първото условие е съответният играч да има регистрация в сайта, което също е лесен процес чрез бърза верификация, стига клиентът да има навършени 18 години. Освен парична награда, потребителите могат да спечелят още безплатни игри и предвиждания за спорт.

За да бъде играта на съответния потребител квалифицираща, той трябва да е играл с реални средства в часовия интервал между 10 и 18 часа, като денят не е от значение.

В даден момент, на произволен принцип, идва и най-интересната част - визуализацията на шест на брой сейфа, криещи различни награди. Тук потребителят може сам да избере кой сейф да отвори, впоследствие активирайки наградата си от менюто “Моите оферти” в уебсайта. Това трябва да се случи максимум до три дни след спечелване на съответната награда.

И същевременно, ако потребителят е спечелил безплатни игри или безплатно предвиждане за спорт, то те трябва да бъдат използвани не по-късно от 24 часа след момента на активиране.

Така уебсайтът, който спонсорира футболния гранд ЦСКА, за пореден път предоставя отлична възможност на своите клиенти, желаещи да предизвикат късмета си. Но същевременно напомня, че хазартните игри са само за забавление и не бива да служат като средство за забогатяване и решаване на лични финансови проблеми.