Най-прогресиращият български футболист за 2019 година - Станислав Иванов, беше забъркан в интрига с фолкпевица. В медийното пространство плъзна "сензацията", че звездата на Левски е скъсал с половинката си - моделката на "Визаж" Виктория Щерева, за да върти любов с Лорена. Стаси аплодирал бурно новата си изгора в столичен клуб, по време на нейно участие, твърди HotArena. 

Лорена дори била облечена с фланелка на нападателя на Левски, а той от своя страна се разтапял докато я гледал на сцената. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Да, ама не... БЛИЦ научи от сигурни източници, че между Станислав Иванов и фолк певицата няма нищо повече от приятелство. Лорена е близка на половинката му Виктория, с която той е много щастлив. Влюбените просто решили да уважат познатата си на нейно участие в една от столичните дискотеки. Звездата на Левски отдавна бил обещал фланелка на певицата. Лорена много се зарадвала на подаръка и облякла екипа още същата вечер и пяла на присъстващите, накипрена с екип на Левски. 

БЛИЦ дори се сдоби със снимка, на която фолк певицата позира с любимата на Иванов - Виктория:

 

Красавицата, родом от Стара Загора, придружаваше Стаси и по време на церемонията за "Футболист на годината". Дни по-рано двамата се върнаха от Дубай, където бяха на почивка.

Стаси и половинката му недоумяват как изобщо се разпространява подобна глупост, като искат да се знае, че са щастливи заедно, а Лорена им е просто приятелка, добавиха oще източниците ни.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Влюбените Стаси и Вики: