Легендарният баскетболист и собственик на Шарлът Бобкетс Майкъл Джордан бе обвинен в опит да прелъсти девствена журналистка.
Бившата MTV водеща Лиза Кенеди разказа в своята нова книга доста шокиращи неща. Дамата разказва за своя вечеря с баскетболната звезда през 1995 г.

Според Лиза, цитирана от сайта TMZ, Джордън се е опитал да я заведе в хотелската си стая. Кенеди твърди, че по това време все още е била девствена, въпреки че е била на 22 години.

По време на вечеря с популярния продуцент Ръсел Симънс, на която били и Кенеди, и Джордън, те играли на зарове, а залогът бил - ако Кенеди загуби, да придружи баскетболиста в хотелската му стая. Водещата на Alternative Nation обяснява, че била ужасена от залога, тъй като до този момент не била спала с мъж. За късмет на брюнетката, тя спечелила играта, и взела своята част от облога - билети за мач на Ню Джърси Нетс.

Интересно е, че Майкъл рядко е попадал по такъв повод в жълтите хроники. Само преди два месеца Въздушния се ожени за втори път.
Новата съпруга на 50-годишния Джордан е 35-годишната Ивет Приета. Брачната церемония се състоя на 27 април в Палм Бийч (Флорида).

На тържеството присъстваха 500 гости, сред които бившият баскетболист на Ню Йорк Никс Патрик Юинг и звездата на световния голф Тайгър Уудс. Това е втори брак за Майкъл Джордан. През 2006 г. той се разведе с първата си съпруга Хуанита, за която беше женен в продължение на 16 години.