Лошото момче на тениса Бърнард Томич заби секси гадже и намери начин да печели пари от това.

Както БЛИЦ Спорт вече писа, скандалният спортист обяви връзката си с риалити звездата Ванеса Сиера.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След като разкриха любовната си афера Томич и участничката в "Островът на влюбените" решиха, че мога да припечелят някой лев от любовта си.

Надарената брюнетка има свой профил в платената платформа за голи снимки, където е сред най-популярните момичета. Последният й пост стана сензация, пише "Телеграф".

Скандален колега на Гришо заби гадже трепач СНИМКИ

За да привлече повече последователи, тя загатна за креватните си забавления в "Инстаграм". На снимката е легнала на земята, а тенисистът е захапал дупето й.

"Убедих Томич да направи нещо лошо. Извинявай, мамо", написа Ванеса и публикува линк към акаунта си в платената платформа.

От няколко дни едрогърдата изкусителка промени представянето си във въпросната мрежа. "Аз и моят мъж" е намек, че влюбените ще публикуват още снимки и видеа от интимните си ласки. Сега те са на промоция и абонаментът е от 3 долара за 30 дни.

В "Инстаграм" 25-годишната Ванеса се пошегува, че вече може би е бременна, а таткото на бебето е именно Томич, който се срина от 17-то до 224-то място в световната ранглиста. Той не е излизал на корта в официален мач от март месец.